Zefīru deserts

Zefīru deserts garšos vislabāk, ja tas vismaz nakti būs nostāvējis ledusskapī.

Nepieciešams:
500 ml saldā krējuma
200 g krēmsiera (var arī Maskarpones vai Filadelfijas krēmsieru)
5–6 zefīri (jebkādas garšas)
2 banāni (jo brūnāki, jo saldāki būs)
dažas saujas ogu pēc vēlēšanās
nedaudz rīvētas šokolādes rotāšanai

Saputo saldo krējumu ar krēmsieru. Smalkos gabaliņos sagriež zefīrus un banānus. Iemaisa saputotajā masa, klāt pievienojot arī ogas. Kārto traukā un rotā ar rīvētu šokolādi, ogām. Cukuru nav nepieciešams klāt pievienot, jo saldums būs no zefīriem un banāniem.

Pievieno komentāru

Ēdamprieki

Uz dzirkstele.lv pilno versiju