Veldzējošais kazeņu kokteilis

◆ 700 ml saldētu kazeņu,
◆ 1 glāze ledus,
◆ 120 ml kokosriekstu piena,
◆ 2 ēdamkarotes laima sulas,
◆ 60 ml vienkārša sīrupa (parasti izmantoju “Monin” sīrupu – tā pielietojums ir visai plašs, un to var nopirkt arī mazpilsētu pārtikas veikalos),
◆ 180 ml ruma (var gatavot arī kā bezalkoholisko, neizmantojot rumu),
◆ ledus kubiņi.

Sajauc sasaldētās kazenes, ledu, kokosriekstu pienu, laima sulu, sīrupu un rumu vienmērīgā masā. Ja izmanto atkausētas kazenes, jāpievieno vairāk ledus, līdz vienmērīgai konsistencei. Ja vēlas, lai dzēriens būtu saldāks, tam pievieno vairāk sīrupa. Dekorē ar kazenēm un piparmētru lapiņām.

Pievieno komentāru

Ēdamprieki

Uz dzirkstele.lv pilno versiju