Šokolādes pankūkas

Šajā receptē ir apvienotas divas vislabākās lietas – šokolāde un pankūkas. Ļoti garšīgs veids, kā apēst šokolādi brokastīs un arī just sāta sajūtu. Noteikti piestāvēs brīvdienu rītiem vai našķēšanās vakariem.

Kukurūzas cieti var aizstāt ar kartupeļu cieti. To var arī nepievienot, ja cep mazās pankūkas. Ciete palīdz saturēt pankūku, lai apgriežot tā uz pannas nesaplīstu.

Trim porcijām nepieciešams:

2 olas

šķipsna sāls

5 ēdamkarotes cukura

500 ml piena

2 ēdamkarotes kukurūzas cietes

4 ēdamkarotes kakao pulvera

6 ēdamkarotes (ar kaudzi) kviešu miltu

Olas sakuļ ar cukuru un sāli. Iemaisa pienu, miltus, cieti un kakao pulveri līdz masa bez kunkulīšiem. Cep lielās vai mazās pankūkas sakarsētā pannā ar nelielu eļļas daudzumu. Pankūkas ēd ar augļiem, ievārījumu vai putukrējumu.

Pievieno komentāru

Ēdamprieki

Uz dzirkstele.lv pilno versiju