Saldās kabaču vafeles ar šokolādes graudiņiem

Sastāvdaļas
● 150 gramu kabaču,
● 1 ola,
● 50 gramu kviešu miltu,
● 60 gramu rīsu miltu,
● 50 gramu auzu pārslu,
● 80 gramu cukura,
● 1 tējkarote cepamā pulvera,
● ½ tējkarotes rīvētas citrona miziņas,
● 20 gramu šokolādes graudiņu,
● 150 gramu sviesta.

Mazu kabacīti nomizoju un sarīvēju uz pasmalkas rīves, pēc tam viegli nospiedu. Pievienoju olu, cukuru un labi samaisīju. Masai pieliku abu veidu miltus, auzu pārslas, cepamo pulveri un citrona miziņu. Visu atkal kārtīgi sajaucu un atstāju uzbriest istabas temperatūrā minūtes desmit. Tikmēr sviestu izkausēju un atdzesēju, pēc tam kopā ar šokolādes graudiņiem arī pievienoju klāt. Kad elektriskā plītiņa vafeļu cepšanai bija uzkarsusi, masu ar karoti izlīdzināju pa tās apakšējo virsmu, vāku sākumā vēl nedaudz pieturēju un cepu apmēram četras minūtes.

Pievieno komentāru

Ēdamprieki

Uz dzirkstele.lv pilno versiju