Rudens vēso vakaru gardums

Sastāvdaļas:
◆ 1 l ābolu sulas,
◆ 1 l apelsīnu sulas,
◆ 500 ml dzērveņu sulas,
◆ 2 karotes citrona sulas,
◆ 1/4 glāzes granulēta cukura,
◆ 1 tējkarote kanēļa,
◆ 1 apelsīns plānās šķēlēs,
◆ 2 tases svaigu dzērveņu,
◆ 3‒4 kanēļa standziņas,
◆ 2 tējkarotes veselu krustnagliņu.

Ievietojiet visu lielā katlā, viegli samaisiet sastāvdaļas. Vāriet to zemā temperatūrā. Pasniedziet siltu, dzērienu var izdekorēt ar dzērvenēm un apelsīnu šķēlītēm.

Pievieno komentāru

Ēdamprieki

Uz dzirkstele.lv pilno versiju