Sastāvdaļas
6 vidēja lieluma antonovkas,
aptuveni 500
g ķirbja,
2 ļoti gatavi banāni,
4-5 ēdamkarotes
ievārījuma cukura,
šķipsna kanēļa.
Pagatavošana
Ābolus
nomizo, attīra un sagriež mazos gabaliņos. To pašu izdara ar
ķirbi. Katliņā ielej 200 ml ūdens, liek klāt ķirbi. Vāra, līdz
tas sāk izšķīst, tad pievieno ābolus. Kad arī tie sāk izšķīst,
pievieno gabaliņos sagrieztus banānus. Vāra, līdz masa jau
gandrīz kļuvusi viendabīga. Pieber cukuru un kanēli un, regulāri
maisot, vāra vēl 10 minūtes. Ievārījums paredzēts ātrai
izlietošanai, vēlams uzglabāt ledusskapī.
Lieliska piedeva
rīta putrai vai pankūkām!
Pievieno komentāru