Piena deserts “Trīsreiz pa simtam”

Sastāvdaļas:
● 100 mililitru kefīra ● 100 mililitru piena ● 100 gramu skābā krējuma ● ½ glāzes cukura ● 2 tējkarotes želatīna ● ogas.

Želatīnu aplēju ar 1 glāzi atdzesēta novārīta ūdens un atstāju uzbriest. Pēc tam to uz nelielas uguns, maisot, bet neuzvārot, izšķīdināju. Ar mikseri saputoju skābo krējumu, kefīru, pienu un cukuru. Pievienoju atdzesētu želatīnu, atkal visu kopā ar mikseri vēl pakūlu un putojumu salēju saldēdiena trauciņos. Desertu ievietoju ledusskapī, lai masa sastingst. Pēc tam izrotāju ar ogām un svaigām piparmētru lapiņām.

Pievieno komentāru

Ēdamprieki

Uz dzirkstele.lv pilno versiju