Izmantojam pilngraudu makaronus, lai salāti būtu uzturvielām bagātāki. Sastāvdaļas tiek ņemtas “uz aci” vai skatāmies pēc ēdāju skaita un pieejamo produktu daudzuma. Pēc pieredzes – makaronus parasti ņemam aptuveni 300 gramus. Salātiem vislabāk der spirālveida (“Fusilli”) vai bantītes formas makaroni (“Farfalle”).
Sastāvdaļas
◆
pilngraudu makaroni,
◆ mazā bundža konservētas kukurūzas,
◆
tomāti,
◆ Ķīnas kāposts,
◆ sarkanais sīpols,
◆
feta,
◆ pēc vēlēšanās – olīvas, svaigs
gurķis.
Makaronus novāra un atdzesē. Pārējās sastāvdaļas (izņemot kukurūzu) sagriež gabaliņos un visu sajauc kopā. Mērcei – pēc garšas pievieno klāt olīveļļu, sāli un citrona sulu.
Pievieno komentāru