Mīklā ceptu kabaču uzkoda “Rudens krāsas”

Sastāvdaļas
● 2 jaunie kabacīši
● 1 ēdamkarote miltu
● 3-4 ēdamkarotes Korejas burkānu
● 1 tējkarote sezama sēklu
● malti melnie pipari
● sāls

Mīklai un cepšanai
● 1 glāze gāzētā minerālūdens
● 1 glāze miltu
● sāls
● augu eļļa

Kabacīšus nomazgāju un sagriezu apmēram centimetru biezās ripiņās, šoreiz gan tos arī nomizoju, jo biju atnesusi no veikala. Uzkaisīju tiem mazliet sāls un piparu. Panējumam samaisīju tikai ledusaukstu minerālūdeni kopā ar miltiem un šķipsniņu sāls, olas te nebija vajadzīgas. Kabaču ripiņas vispirms apviļāju miltos, pēc tam iemērcu mīklā un cepu pannā ar uzkarsētu augu eļļu no abām pusēm līdz zeltainai garoziņai. Saceptos kabačus izliku uz šķīvja, pārklāju ar smalkāk sagrieztiem Korejas burkāniem un pārkaisīju ar sezama sēkliņām. Gardā uzkoda gatava!

Pievieno komentāru

Ēdamprieki

Uz dzirkstele.lv pilno versiju