Marinētas cūkas ribiņas

Porciju skaits - 4.


Sastāvdaļas:

1 kg cūkas ribiņu,

BBQ mērce ar burbonu,

akmens sāls,

bagete.


Pagatavošana:

1. Cūkgaļas ribiņas apber ar sāli, dāsni apsmērē ar BBQ mērci ar burbonu un atstāj iemarinēties uz 20 minūtēm.

2. Pēc tam ribiņas cep cepeškrāsnī 180 grādos apklātas ar foliju 40 minūtes, tad foliju noņem un cep vēl 15-20 min 200 grādos, līdz ribiņas gatavas un brūnas.

3. Pirms pasniegšanas ribiņas vēlreiz apsmērē ar BBQ mērci ar burbonu un pasniedz ar ķiploku bageti.


Video šeit

Pievieno komentāru

Ēdamprieki

Uz dzirkstele.lv pilno versiju