Makaronu salāti ar saulē kaltētiem tomātiem un tunci

Sastāvdaļas:  
250 g makaronu,
½‒1 kārba (vidējā ~400 g) konservētas kukurūzas,
1 kārba tunča konservu savā sulā,
~10 saulē kaltētu tomātu,
sāls (vārot makaronus, pievienoju vārīšanās procesā),
majonēze.

Pagatavošana:
Izvāra makaronus, nokāš un noskalo aukstā ūdenī, lai tie nesalīp. Pilnībā atdzesē un liek izvēlētajā salātu bļodā. Smalkos gabaliņos sagriež saulē kaltētos tomātus un pievieno makaroniem. Pēc tam pievieno pārējās sastāvdaļas. Tunča un kukurūzas konserviem pirms pievienošanas lieko šķidrumu nolej.  Pēdējo pievieno majonēzi.

Pievieno komentāru

Ēdamprieki

Uz dzirkstele.lv pilno versiju