Kazeņu mohito

◆ 1 glāze svaigu kazeņu,
◆ 2 nelieli laimi,
◆ 2 tējkarote brūnā cukura,
◆ 24 svaigas piparmētru lapiņas,
◆ 1-2 tējkarotes “Monin Mojito” sīrupa,
◆ gāzēts ūdens vai “Sprite”,
◆ ledus.

Padoms: kazenes var aizvietot ar zemenēm, arbūzu, konservētiem persikiem, ananasu.

Glāzēs ievieto kazenes (sadala līdzīgi). Vienu laimu pārgriež uz pusēm un izspiež no tā sulu, lej glāzēs. Otru sagriež daiviņās un lielāko vairumu ievieto glāzēs. Pa virsu uzber piparmētru lapiņas, brūno cukuru un nedaudz sa­stampā. Pievieno sīrupu, tad glāzēs pilda ledu (vēlams to sasmalcināt vai vismaz smalkāk sadauzīt). Pārlej ar gāzētu ūdeni vai “Sprite”, var arī abus miksēt.
Dekorē ar laima daiviņām, kazenēm un piparmētru zariņu.

Pievieno komentāru

Ēdamprieki

Uz dzirkstele.lv pilno versiju