Kabaču un kāpostu sautējums 1

Sagriež smalki jauno kāpostu, kā arī kabaci. Uzkarsē pannu un apcep malto gaļu kopā ar iecienītākajām garšvielām. Pievieno klāt dārzeņus un sautē. Kad tie ir kļuvuši gandrīz mīksti, var pielikt klāt dažas ēdamkarotes tomātu pastas vai arī uz pusēm sagrieztus mazos tomātus. Sautē, līdz viss mīksts. Ēd tāpat kopā ar maizīti vai arī ar jaunajiem kartupeļiem.

Pievieno komentāru

Komentāri 1

ēdājs

Ļoti svarīgi par to lasīt un zināt. Tā jau 24, kanāls vairākas reizes dienā ir aizņemts ar to kretīnu no Itālijas.

pirms 11 dienām, 2020.07.31 07:29

Ēdamprieki

Uz dzirkstele.lv pilno versiju