Jogurta un banānu pankūkas

● 1 glāze jogurta
● 1 ola
● 50 gramu sviesta
● 2 ēdamkarotes cukura
● šķipsniņa sāls
● 1 gatavs banāns
● 1 tējkarote sodas
● 1 glāze miltu

L ai izmantotu un neaizlaistu postā dažus pārtikas produktus, tiem piemēroju šo recepti. Vispirms sajaucu vēl atlikušo zemeņu jogurtu ar cukuru, pievienoju olu, izkausētu sviestu, sāli, kā arī ar dakšiņu biezenī sasmalcinātu gatavu banānu. Visu labi samaisīju. Piekaisīju sodu, samaisīju atkal un mirkli pagaidīju,
lai tā izreaģē. Tad piesijāju miltus un iejaucu mīklu – tai jābūt skābā krējuma konsistencē. Receptē gan ieteikts šādas pankūkas cept bez eļļas, tikai uz labi sakarsētas pannas ar nepiedegošo pārklājumu, bet es pannu tomēr mazliet ietaukoju.


Pievieno komentāru

Ēdamprieki

Uz dzirkstele.lv pilno versiju