Gardās brokastu maizītes

2 vidēja lieluma kabači
1 ola
100 g siera
50 g zilā (pelējuma) siera
10 šķēles tostermaizes pēc izvēles
garšvielas – sāls, maltie pipari
zaļumi
tomāts rotāšanai

Kabaci nomizo un sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves. Apber ar sāli un atstāj atsuloties uz 10 minūtēm. Pēc tam lieko šķidrumu kārtīgi nospiež nost. Visērtāk to izdarīt caur divās kārtās saliktu marli. Pievieno klāt sarīvētu abu veidu sieru, olu, garšvielas, zaļumus. Visu kārtīgi samaisa. Uz cepamās plāts kārto maizi, liek virsū kabaču masu. Uz katras maizītes kārto tomātu šķēli. Cep 200 grādos aptuveni 20 – 25 minūtes. Iesaku ēst, uzsmērējot pesto.

Pievieno komentāru

Ēdamprieki

Uz dzirkstele.lv pilno versiju