Bezglutēna braunijs

Sastāvdaļas:  
240 g konservētu tumšo pupiņu,
2 olas,
4 ēdamkarotes medus,
50 g neitrālas garšas eļļas (izmantoju vīnogu kauliņu, derēs arī izkausēts sviests),
šķipsna sāls,
50 g mandeļu miltu,
50 g kokosriekstu skaidiņu,
2 ēdamkarotes ar kaudzi kakao
pulvera,
1 tējkarote cepamā pulvera,
sauja šokolādes graudiņu.


Pupiņas noskalo aukstā ūdenī. Nosusina un sablendē kopā ar olām un medu. Pielej klāt eļļu vai kausēto sviestu un iemaisa sāli. Pievieno mandeļu miltus, kakao un kokosriekstu skaidiņas. Visu samaisa viendabīgā masā. Iemaisa cepamo pulveri un šokolādes graudiņus. Trauku izklāj ar cepamo papīru, nedaudz ietauko. Ielej mīklu un izlīdzina. Cep  180 grādos aptuveni 30–35 minūtes, līdz vidus izcepies. Atdzesē, izrotā ar kausētu šokolādi un riekstiem.

Pievieno komentāru

Ēdamprieki

Uz dzirkstele.lv pilno versiju