Avokado gaspačo

Sastāvdaļas:

mīkstums no 4-5 nogatavinātiem avokado,

4 gurķi,

200 g konservētu turku zirņu,

30 g pētersīļu,

sula no 1/2 laima,

1 maza ķiploka daiviņa,

ledus,

auksts ūdens,

1 tējk. maltā kumīna,

sāls, pipari pēc garšas.


Pasniegšanai:

1 nektarīns,

1 gurķis,

1 neliels sarkanais sīpols,

olīveļļa un balzamiko mērce rotāšanai.


Pagatavošana

  • Visas sastāvdaļas, izņemot produktus pasniegšanai, sablendē līdz viendabīgai masai.

  • Pievieno ūdeni un ledu tik daudz, cik biezu zupu vēlas.

  • Pievieno garšvielas.

  • Gurķi, nektarīnu un sarkano sīpolu sagriež mazos kubiņos un rotā zupu, pielejot klāt nedaudz olīveļļas un balzamiko.

Pievieno komentāru

Ēdamprieki

Uz dzirkstele.lv pilno versiju