Auzu vafeles ar ogām

Gatavošanas laiks 20 min +20 min mīklas nogatavināšanai

Sastāvdaļas (4 porcijām) 150 g kviešu miltu90 g blenderī vai kafijas dzirnaviņās samaltu auzu pārslu2 tējk. cepamā pulvera1 tējk. malta kanēļašķipsniņa sāls1 ēdamk. brūnā cukura250 ml piena2 olas3 ēdamk. rapšu eļļas
Mērcei:300 g grieķu jogurta2 ēdamk. medus 100 g maskarponesogas rotāšanai
Pagatavošana1) Samaisiet visās sausās sastāvdaļas lielā bļodā. Maisījuma centrā izveidojiet bedrīti, kur iesitiet olas, pielejiet pienu un rapšu eļļu. Visu samaisiet ar putojamo slotiņu un atstājiet uz 20 min istabas temperatūrā. 2) Gatavojiet mērci - saputojiet jogurtu ar maskarpone sieru un medu vai cukuru (medu pievienojiet pašās beigās). 3) Gatavojiet vafeles – cepiet mīklu sakarsētā vafeļu pannā līdz vafeles ir zeltainas. Rotājiet ar ogām un pasniedziet kopā ar mērci.

Pievieno komentāru

Ēdamprieki

Uz dzirkstele.lv pilno versiju