Upeņu saldējums

Upeņu saldējums

Sastāvdaļas: saldētas upenes, 0,5 % biezpiens, stēvija, 0,5 % piens. Pagatavošana Visas ...

Uzkodas

Uzkodas

Sastāvdaļas: batāte jeb saldais kartupelis, 0,5 % biezpiens, mazliet 0,5 % piena, garneles un...

Biezās ķirbju vafeles

Biezās ķirbju vafeles

300 g ķirbja biezeņa (novārīts un sablendēts ķirbis), 3 olas, 300 ml piena, 50 g kausēta un nedaudz...

Spēcinošās lēcas 3

Spēcinošās lēcas

Ēdamās lēcas ir viens no senākajiem kultūraugiem pasaulē. Šķiet, tik sen lēcu iepakojums atradies...

Supergarda aknu pastēte 11

Supergarda aknu pastēte

Aknu pastēte ir ēdiens, kas man atgādina bērnību laukos un saistās ar Ziemassvētkiem, kad, kā...

Banānmaize 4

Banānmaize

Gan jau daudzi no mums ir dzirdējuši šo nosaukumu, bet vai ir mēģināts to kādreiz pagatavot? Šī...

Tomātu pīrāgs 6

Tomātu pīrāgs

Šis ēdiens būs piemērots visām ēdienreizēm. Auksts tas būs sātīgs starts tavai dienai, bet silts...

Auzu pārslu gardums

Auzu pārslu gardums

Sastāvdaļas: 50 g auzu pārslu, viens vai divi olas baltumi, ogas, zemesrieksti (var apgrauzdēt...

Cukīni šokolādes kēkss 5

Cukīni šokolādes kēkss

Nupat sākusies kabaču un cukīni sezona. No šiem dārzeņiem var pagatavot ne tikai visdažādākos sāļos...

Zaļo zirnīšu biezzupa 6

Zaļo zirnīšu biezzupa

Ar zaļajiem zirnīšiem šobrīd ir pilnas dobes, tādēļ jāsteidz tos baudīt! Šoreiz galdā celsim zaļo...

Silta  zupiņa jāieēd! 4

Silta zupiņa jāieēd!

Karstā laikā par siltu ēdienu reizēm negribas pat domāt, taču arī tad reizi dienā silts ēdiens ir...

Pieci mīti par augļiem

Pieci mīti par augļiem

  Vasaras vidū gan dārzi, gan veikalu plaukti vai lūst no dažādu augļu pārbagātības, mudinot mūs...

Polentas standziņas

Polentas standziņas

Sastāvdaļas: 150 g polentas, 150 ml piena, 100 g Parmas siera, 1/2 tējkarotes ķiploku sāls, 1...

Mini “Cielaviņa”

Mini “Cielaviņa”

Bezē cepumiem: 300 g cukura, 4 olu baltumi, 50 g kartupeļu miltu, 180 g lazdu riekstu, šķipsniņa...

Uz dzirkstele.lv pilno versiju